Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Sep 30, 2020

Vláda schválila vyhlásenie núdzového stavu -  zisťovali sme, ako sa nás to dotkne v praxi. Budete počuť ministra vnútra Romana Mikulca a premiéra Igora Matoviča. 

No a ako sa dotkne núdzový stav zdravotníctva? Odpovie minister zdravotníctva Marek Krajčí. 

Úradu verejného zdravotníctva sme sa tiež...


Sep 29, 2020

Vláda bude už zajtra rokovať o núdzovom stave. Čo to znamená, a či nám hrozí napríklad obmedzenie cestovania medzi okresmi tak ako na veľkú noc, odpovie ústavný právnik Vincent Bujňák.

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková prichádza s reformou justície – na zajtrajšiu vládu predložila...


Sep 28, 2020

Najbližšie týždne budú kritické, narastie počet infikovaných koronavírusom a hrozia aj plné nemocnice. Iterrupčný zákon má neistý osud – pre nedostatok hlasov prejde zrejme len ak sa niektorí poslanci nezúčastnia hlasovania a tým znížia kvórum.

Budete počuť nového šéfa Inštitútu...


Sep 25, 2020

Alexander Lukašenko sa tento týždeň inauguroval, ale tajne a len v blízkom kruhu. Ako to prebiehalo, ako sa mu to podarilo a čo na to Bielorusi?

„Ľudia Lukašenkovu inauguráciu berú s nadhľadom a videli sme ich včera sa vyhlasovať za prezidenta v uliciach, na hlavy si dávali koruny. Aj to je reakcia...


Sep 24, 2020

Stretnutie v nákupnom centre, legálne odposluchy a agent - Aktuality.sk dnes píšu o mužoch, ktorí chceli podplatiť politika. Na odposluchoch mali údajne spomenúť aj nový korupčný prípad. Budete počuť Lauru Kellöovú.

Koaliční poslanci dnes reagovali na slová šéfa RTVS Jaroslava Rezníka, ktorý...