Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Apr 30, 2020

"Je mi úprimne ľúto, čo sa stalo Jánovi Kuciakovi a jeho priateľke" - M. Kočner sa na súde v Pezinku vôbec prvýkrát priamo vyjadril k vražde novinára. Rodičia zavraždených však obžalovanému Kočnerovi neveria. Na súde zaznela aj nahrávka z výhražného telefonátu Kočnera J. Kuciakovi. Do júna...


Apr 29, 2020

Medzi dôkazmi v procese vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej proti Mariánovi Kočnerovi sú aj články nášho zavraždeného kolegu, či napríklad viac či menej cenné kamene. Viac povie naša kolegyňa Laura Kelloová.

Koaličné strany majú rozdielne pohľady na kľúčovú oblasť z programového...


Apr 28, 2020

Ako súvisí Marián Kočner s českým premiérom Andrejom Babišom? Cez exministra za Smer – Pavla Pavlisa a jeho firmu. To je zistenie investigatívneho tímu Aktualít. Viac o tom v dnešnom podcaste povie náš reportér Peter Sabo.

Pripomenieme si aj starší prípad, pri ktorom vtedy ministerstvo hospodárstva...


Apr 27, 2020

Šéfovia koaličných strán Richard Sulík a Igor Matovič majú iné pohľady nielen na otváranie obchodov počas koronakrízy. Zhoršené vzťahy pripustil premiér Matovič včera na Markíze.

My sme sa o tom rozprávali s Richardom Sulíkom.

Najvyšší súd ani po dnešku nemá riadne zvoleného šéfa. Voľbu...


Apr 24, 2020

Od stredy môžeme nakupovať v ďalších obchodoch. Prinášame vám reportáž z bratislavských ulíc s reakciami predajcov. Niekde sa nadávalo a inde sa zase vo veľkom predávalo. Zvlášť sa darilo predajcom kníh alebo pivovarom. 

Postupné, no pomalé vracanie sa do normálneho života sme prekonzultovali s...