Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Sep 30, 2021

S októbrom príde aj ďalšie zdražovanie potravín. Podľa Emila Macha zo Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory bude na úrovni desiatich percent. Štatistický úrad zaznamenal medziročný nárast cien na úrovni približne dvanástich percent už v auguste. Potraviny tak budú dražieť naďalej....


Sep 29, 2021

Najväčšia reforma zdravotníctva od čias Rudolfa Zajaca dnes prešla vládou. Koaličná Sme rodina však bola proti. Ak budú proti aj v parlamente, môžu reformu potopiť. 

Ministra Vladimíra Lengvarského sme sa pýtali, prečo sa zmeny v nemocniciach majú prejaviť až vo volebnom roku 2024.

Parlament...


Sep 28, 2021

Udalosťou dnešného dňa je Správa o stave republiky, ktorú dnes v parlamentnom pláne predniesla prezidentka Zuzana Čaputová. Podľa hlavy štátu je dnes Slovensko zranenou krajinou, ktorá zúfalo potrebuje stabilitu, jasné a jednotné vedenie, ale aj pokoj a vzájomný rešpekt a spoluprácu.

V dnešných...


Sep 27, 2021

Slovensko červenie, aktuálne podľa Covid automatu máme 5 bordových okresov, zelená je už len Dunajská Streda. Tretia vlna pandémie je tu, vrcholiť bude zrejme na prelome októbra a novembra a priniesť môže až ďalších 10 tisíc mŕtvych, varuje infektológ Peter Sabaka.

Bratia Pčolinskí sa minulý...


Sep 24, 2021

Roman Mikulec zostáva ministrom vnútra. Nakoľko má však dnes dôveru medzi koaličnými partnermi a kolegami po tom, čo verejnosť sleduje nezrozumiteľné vzťahy medzi bezpečnostnými zložkami a počúva o vojne v polícii? Pýtali sme sa na to Juraja Šeligu (Za ľudí) Anny Zemanovej (SaS), Michala Šipoša...