Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

May 31, 2022

Deti Borisa Kollára môžu na takzvanej rodinnej revolúcii získať ročne až 30 tisíc. Dohromady im tak štát môže napokon vyplatiť až zhruba pol milióna, tvrdí exminister práce a rodiny Jozef Mihál. Matovičova reforma tak podľa neho zavádza nové a veľké nespravodlivosti, ktoré bude...


May 30, 2022

Skončilo sa vyšetrovanie ďalšej Kočnerovej kauzy, na ktorú poukázal aj Ján Kuciak. Prípad je na konci po piatich rokoch a po výmenách niekoľkých vyšetrovateľov. „Pracovali na tom vyšetrovatelia, ktorí mohli byť pod vplyvom Mariána Kočnera,” hovorí v podcaste novinárka.

V kauze hotelov na...


May 27, 2022

Túžba kontrolovať médiá, paradoxne zo strany tých, čo by mali byť kontrolovaní. Ide o krok proti slobode, ktorá je základných rámcom fungovania médií v demokratickej spoločnosti. Nad zámerom lídra OľaNO regulovať politické diskusie v médiách sa pozastavujú ich samotní tvorcovia.

 

Kvóty...


May 26, 2022

Obnova Ukrajiny po vojne? Krajina bude musieť riešiť mnohé problémy. „Najväčšie problémy boli a budú v oblasti vymožiteľnosti práva, v reforme súdnictva, polície a prokuratúry. Rovnako bola vysoká aj korupcia,” opisuje bývalý minister financií Ivan Mikloš, ktorý je aj člen tímu expertov na...


May 25, 2022

Na Špecializovanom trestnom súde pokračuje hlavné pojednávanie v prípade vráždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice a príprav vrážd prokurátorov Žilinku, Lipšica a Šufliarskeho. Dnes vypovedal jeden z kľúčových svedkov Zoltán Andruskó.

 

Vypovedal pritom, že objednávateľom vrážd je...