Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Mar 31, 2020

Až 170 tisíc infikovaných Slovákov očakáva vláda v júli tohto roka. Vrchol epidémie tak príde neskôr ako analytici pôvodne očakávali – a dlhšie tak budú platiť zrejme aj opatrenia. Premiér Igor Matovič hovorí aj o možnosti radikálnych riešení.

Igor Matovič zvažuje aj prieskum o tom, ako by...


Mar 30, 2020

Slováci od dneška čakajú v radoch pred obchodmi. Prísnejšie opatrenia proti koronavírusu totiž obmedzili počet ľudí, ktorý môže byť naraz v predajni.

Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá pred obchodmi v Bratislave a aj v Pezinku.

Na podrobnosti, zásobovanie, ale aj na to, v akých časoch sa pred...


Mar 27, 2020

269 potvrdených prípadov pričom jeden z pacientov je v kritickom stave a doslova bojuje o svoj život. To je aktuálna bilancia Korony na Slovensku. Kľúčovou odpoveďou je podľa premiéra Matoviča masové testovanie. Z necelej tisícovky testovaných by sa Slovensko malo dostať až na úroveň 4500 testov...


Mar 26, 2020

Na Slovensku pribudlo desať nových potvrdených prípadov koronavírusu a máme dvoch vyliečených pacientov. Chceme zvýšiť počet testovaných, totiž najnovšie majú pomôcť súkromné laboratória. Pred nemocnicnami vzniknú odberné miesta. Budete počuť predsedu vlády Igora Matoviča a ministra...


Mar 25, 2020

Pandémia vírusu ako je koronavírus, patrila roky medzi známe riziká – a mohli sme sa na ňu pripraviť. Tvrdia to zahraniční vedci a dokonca o tom na Netflixe vznikol dokumentárny seriál. 

Roky na to upozorňuje aj momentálne druhý najbohatší človek sveta Bill Gates. 

Za pravdu im dáva aj slovenský...