Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Nov 30, 2020

Monika Jankovská, Ľudovít Makó alebo Bernard Slobodník - sú svedkovia kajúcnici, ktorí sami páchali trestnú činnosť, no priznali sa a svedčia proti ostatným. V slovenskom práve si môžu svojimi svedectvami znížiť trest alebo dokonca kúpiť beztrestnosť. Budete počuť bratislavského sudcu Petra...


Nov 27, 2020

Bývalý šéf televízie Markíza a exminister hospodárstva Pavol Rusko sa dnes postavil pred súd v kauze prípravy vraždy Sylvie Volzovej. Rozprávali sme sa o tom s reportérom Rudom Sivým, ktorý pojednávanie sledoval online.

Na Slovensko by mali v decembri doraziť prvé vakcíny proti koronavírusu. Záujem...


Nov 26, 2020

„Dnes ďakujem Bohu, že som nesedel pri stole.“ Peter Pellegrini, dnes Hlas, predtým premiér za vládny Smer. Monika Jankovská s ním údajne nikdy neriešila Kočnerove zmenky. Stranu podľa neho riadil jej predseda.

„Ak sa priznala a je pravda, čo sa medializovalo, musí niesť zodpovednosť.“ Richard...


Nov 25, 2020

Táto koalícia na voľbe generálneho prokurátora nepadne, tvrdí minister za OĽaNO Jaroslav Naď. Koalícia sa síce ešte nedohodla a voľbu, na ktorú Igor Matovič stavil svoju funkciu, dokonca posunuli zo štvrtka až na utorok. Niektorí poslanci sa však netaja tým, že už majú svojich favoritov. Budete...


Nov 24, 2020

Najbližšie dni v parlamente prebehne voľba nového generálneho prokurátora. Boli sme sa preto rozprávať s poslancami národnej rady a pýtali sa, kto sú ich favoriti. Vyzerá to ale zatiaľ tak, že koalícia zatiaľ zhodu na mene nemá.

Poslancov sme sa pýtali aj na včerajšie vyjadrenie premiéra Igora...