Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Apr 28, 2023

Zuzana Čaputová a Petr Pavel sa dnes stretli v Kyjeve s Volodymyrom Zelenským. Hlavy štátov vyjadrili pokračujú podporu Ukrajine, na ktorú dopadali ruské rakety aj počas dnešného dňa. 

Obaja štátnici navštívili počas svojej cesty aj ukrajinské mesto Boroďanka a pozreli si domy zničené po ruských...


Apr 27, 2023

 

Prvý máj – tento rok to nebude len sviatok práce, ale aj čas na zmeny v súkromných dôchodkoch, ktoré sú výsledkom práce. Tzv. predvolená investičná stratégia pre lepšie zhodnotenie úspor. Dôchodkový expert Ján Šebo v nej vidí potenciál. „Má potenciál priniesť raz takú hodnotu úspor,...


Apr 26, 2023

Robert Fico ešte minulý týždeň rozprával na tlačovej konferencii o tom, ako sú svedkovia pri výpovediach pod obrovským tlakom. Dôkazom mala byť zostrihaná nahrávka s bývalým šéfom Finančnej správy Františkom Imreczem. 

Potom ako Smeraci pustili útržky z celej nahrávky, prisľúbili na tlačovej...


Apr 25, 2023

Ukrajinska protiofenziva, téma o ktorej sa čoraz viac hovorí.  Totiž Ukrajinci mali preniknúť na východný breh Dnepra a spustili tak špekulácie, či nevidíme prvé zárodky očakávanej jarnej protiofenzívy Kyjeva. O téme sa v podcaste rozprávame s generálom vo výslužbe Pavlom Mackom a analytikom...


Apr 24, 2023

Prípad vraždy Jána Kuciaka a objednávky vrážd prokurátorov sa pomaly blíži do finále. Na súde prebiehajú posledné pojednávania. Kam sa posunul prípad od jeho začiatkov až k blížiacemu sa finále? Téma pre novinárku Aktualít Lauru Kelöovú, ktorá pravidelne chodí na pojednávania.

Marián Kočner...