Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jun 30, 2021

Pristupuje vláda správne k opatreniam a k očkovacej kampani? Odpoveď na to môžu dať najmodernejšie behaviorálne vedy, ktoré sa zaoberajú ľudským správaním a rozhodovaním. Epidemiológovia poznajú cestu, ako zastaviť tvorbu stále nových mutácii koronavírusu.

Podľa experta v oblasti behaviorálnych...


Jun 29, 2021

Minister financií a expremiér Igor Matovič bude čeliť v parlamente odvolávaniu. Ide o ďalšieho ministra súčasnej vlády, ktorého chce opozícia odvolať. Matovičovi vyčítajú plošné testovanie, nákup Sputnika V či chaotické vládnutie. Budete počuť Petra Pellegriniho (Hlas).

Podľa OĽaNO je to...


Jun 28, 2021

Bratislava je najzaočkovanejší región na Slovensku, no ku kolektívnej imunite chýba očkovanie ešte asi 100 tisíc ľudí. Bude Hlas-SD modernou európskou sociálnou demokraciou?

 V dnešnom podcaste sme sa primátorovi Bratislavy Matúša Valla pýtali, ako plány motivovať 100 tisíc obyvateľov hlavného...


Jun 25, 2021

Južnú Moravu včera zasiahli extrémne búrky a silné tornádo. Miestni obyvatelia opisujú, že prebdeli celú noc v strachu. V Česku bola priamo naša reportérka Jana Čunderlíková a rozprávala sa s miestnymi, ktorí boli svedkami tornáda.

„Začali lietať okná, vitráže, veľké kusy. Ak by sme tam...


Jun 24, 2021

Štátna korupcia či bezzubosť zákonov? Otázka, ktorú otvára aktuálny prípad bezpečnostnej služby Lama.sk So štátnou Slovenskou poštou najnovšie uzatvorila rámcovú zmluvu za viac ako deväť miliónov eur na stráženie jej objektov. Niekdajší premiér a šéf Smeru Robert Fico to označil za...