Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jan 29, 2021

NAKA v piatok skoro ráno zadržala bývalého riaditeľa finančnej správy Františka Imreczeho a ďalších, obviniť tiež mala aj oligarchu Jozefa Brhela. Čo môže spomínané mená údajne spájať so Smerom? V podcaste odpovedá novinár Aktualít Martin Turček.

Budete počuť aj reakciu Roberta Fica, ktorý v...


Jan 28, 2021

Referendum o predčasných voľbách devalvuje rozhodnutie voličov vo voľbách, ak volič nebude mať istotu, že jeho rozhodnutie bude platiť štyri roky, význam volieb sa stratí, hovorí na margo kľúčovej opozičnej agendy vyvolať predčasné voľby ústavný právnik Marián Giba.

Hlavný hygienik výnimkami...


Jan 27, 2021

Britska mutácia koronavírusu bola na Slovensku už aj na konci minulého roka, uviedol dnes minister zdravotníctva Marek Krajčí. Vieme dnes povedať, nakoľko je na Slovensku mutácia rozšírená? 

Zatiaľ nemáme celoplošné dáta, kde všade je rozšírená a vyberáme si skôr intuitívne „Zatiaľ čo vieme...


Jan 26, 2021

Kotlebova ĽSNS sa rozpadá. Odchádzajú piati poslanci, vrátane odsúdeného extrémistu Milana Mazureka, aj europoslanec a podpredseda strany Milan Uhrík. V politike však nekončia. 

Ako dôvod odchodu opisujú zmeny stanov strany, ktoré z Mariana Kotlebu urobili neodvolateľného vodcu – a to bez ohľadu na...


Jan 25, 2021

Efektivita vakcín je u starších ľudí nízka, upozorňujú vedci. Aj zaočkovaný človek môže dostať koronavírus, ak je jeho imunitný systém príliš starý. Dôchodcovia by tak mali nosiť rúška a dodržiavať opatrenia aj po očkovaní. 

Budete počuť profesorku Evu Kontsekovú z...