Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jun 30, 2023

Dnešným dňom sa končí školský rok a začínajú prázdniny, ktoré zo sebou prinášajú hlavnú dovolenkovú sezónu. Cestovanie sa po náročných obdobiach sužovanými krízami vracia do obdobia pred pandémiou. Aká destináciá je najvýhodnejšia a prekážajú Slovákom vysoké ceny leteniek?
 
„Česi...


Jun 29, 2023

Predstavitelia Republiky sa snažia od svojho odchodu z ĽSNS zbaviť fašistickej reputácie. Gardistické uniformy nahradili obleky. Tým hlavným dôvodom je snaha vládnuť a byť pri moci, čo sa Kotlebovi nikdy nepodarilo. 
 
Podľa politológa Tomáša Nociara, ktorý sa venuje krajne pravicovým ideológiám, je...


Jun 28, 2023

Poslanci dnes predčasne ukončili schôdzu bez toho, aby prerokovali množstvo návrhov zákonov. Bývalá koalícia tak nesplní niektoré svoje predvolebné sľuby – napríklad o hmotnej zodpovednosti politikov. Parlament hodil do koša aj prácu viac ako stovky odborníkov a troch ministrov na trestnom zákone....


Jun 27, 2023

Parlament sa pravdepodobne pokúsi odvolať predsedu parlamentu Borisa Kollára. Poslancom sa podarilo vyzbierať 30 podpisov, ktoré sú potrebné na zvolanie mimoriadnej schôdze. Potvrdila to bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková.
 
Podľa Petra Pellegriniho by nemal byť človek ako Boris Kollár na...


Jun 26, 2023

Šéf Wagnerovcov vyviedol svoje jednotky z Ukrajiny a pokúšal sa o zosadenie vojenského velenia pod vedením prezidenta Vladimira Putina. Ovplyvnilo Prigožinove rozhodnutie situáciu na ukrajinskom fronte a ich protiofenzívu? Odpovedajú analytik Pavel Havlíček, politológ Grigorij Mesežnikov a reportérka...