Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Sep 30, 2019

Právnici sú rozdelení. Jedni tvrdia, že Procházka je zďaleka najlepší zo zvolených kandidátov. Druhí, že by ho prezidentka nemala vymenovať pre morálne zlyhania a krátky odstup od politiky. 

Proti Procházkovi je napríklad nominant prezidentky v súdnej rade Pavol Žilinčík.

Za jeho menovanie by bol...


Sep 27, 2019

Reformu nemocníc odobrila vláda. Otázne je ako sa k nej postavia poslanci v parlamente. Podpora od Smeru nie je istá.

Aktuality.sk dnes zverejnili rozhovor so šéfom tímu Gorila, Lukášom Kyselicom. Ten dal urobiť znalecký posudok nahrávky, ktorá sa našla u Kočnera na nočnom stolíku. Výsledok potvrdil...


Sep 26, 2019

Inšpekcia rezortu vnútra zadržala policajta, ktorý lustroval Jána Kuciaka – Pavla Vorobjova. V jej rukách tiež skončili aj ďalší funkcionári Národnej kriminálnej agentúry - zástupca šéfa finančnej polície Milan Mihálik a Michal Zubčák z odboru podpory riadenia. Po čom policajti idú?

A pozrieme...


Sep 25, 2019

Poslanci po deviatich mesiacoch zvolili štyroch kandidátov na ústavný súd. Prezidentka tak bude môcť vymenovať sudcov z kompletného zoznamu. Budete počuť bývalého poradcu prezidenta Kisku pre ústavné právo Mariána Gibu. 

Generál Ján Balciar ešte včera v TA3 tvrdil, že s jeho viac ako dvadsiatimi...


Sep 24, 2019

Prezidentka Zuzana Čaputová rečnila na celosvetovom klimatickom summite v New Yorku - aj o baniach na Hornej Nitre. Budete počuť jej prejav v angličtine, aj odpovede na otázky novinárov.

Pred ňou vystúpila s emotívnym prejavom aj švédska aktivistka Greta Thunberg.

Prezidentka Čaputová chválila Slovensko,...