Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Nov 29, 2019

Na Slovensku dýchame toxický vzduch. Podľa aktivistky Dany Marekovej, ktorá merala kvalitu ovzdušia v Bratislave, je to najväčší envirozabijak: špinavý vzduch zabije približne 5000 Slovákov ročne.

Ministerstvo životného prostredia pripúšťa 4000 mŕtvych Slovákov za rok.

Štátny tajomník Norbert...


Nov 28, 2019

Martin Kraščenič. Aktuálne šéf slovenskej volejbalovej federácie s dosahom na milióny eur. V minulosti však aj odsúdený - za špekulatívne podvody s DPH. A tiež v ráde miliónov (vtedy korún). Od väzenia ho zachránili len prezidentské amnestie.

Dnes ho opäť preveruje polícia. Vidno ho za...


Nov 27, 2019

Na kandidátke Smeru do volieb nebudú postavy z Threemy ako Martin Glváč či Monika Jankovská. Robert Fico predstavil ako volebného lídra Petra Pellegriniho.

Je kandidátka Smeru viac Ficova alebo Pellegriniho, a ako sa pozerať na to, že Pellegrini je jednotka? Pýtali sme sa Juraja Marušiaka z Ústavu...


Nov 26, 2019

Národná kriminálna agentúra zadržala vedenie štátnej lotériovej spoločnosti Tipos – nominanta Smeru, Jána Barcziho. Ide o kauzu, ktorú odhalila naša reportérka Laura Kelloová.

Komisia súdnej rady, ktorá preveruje sudcov z Kočnerovej Threemy, navrhla disciplinárne stíhať Moniku Jankovskú aj...


Nov 25, 2019

Sudkyňa Alena Šišková kandidovala na funkciu predsedníčky Najvyššieho súdu. Na verejnom vypočutí citovala časti Threemy, ktoré sa jej týkajú, sťažovala sa na podmienky v štátnom byte pre sudcov, v ktorom nemusela platiť nájomné - a útočila na médiá. 

Nakoniec dostala len dva hlasy. Neprešiel...