Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Oct 29, 2021

Zničí tretia vlna pandémie náš gastrosektor? Gastrozdruženia sa toho obávajú. Hovoria, že ich štát zatvára ale neponúka im pomoc. Prevádzky budú totiž od pondelka fungovať v obmedzenom režime v 24 okresoch.

O tom, že gastrobiznis potrebuje pomoc počúvame už dlhšie - videli sme aj kompenzácie zo...


Oct 28, 2021

Špecializovaný trestný súd v Pezinku zažíva megaproces desaťročia. Na lavice obžalovaných sa posadila dvadsiatka – presne 17 členov gangu mafiánskej skupiny Takáčovcov. Na svedomí majú nielen likvidáciu nepohodlných, ale výpalníctvo, vydieranie, hrubý nátlak či obchodovanie so zbraňami.

 


Oct 27, 2021

Robert Fico tvrdí, že na nahrávkach z chaty s oligarchom Miroslavom Bödörom a advokátmi obvinených – nie je žiadny problém. Je to pravda, alebo môže Fica čakať trestné stíhanie? Čo konkrétne je na nahrávkach problém, nám povie Marek Vagovič.

Volali sme Erikovi Kaliňákovi, ktorý mal podľa...


Oct 26, 2021

Marek Para, Pavol Gašpar a Robert Kaliňák. Dvaja advokáti v kauze Očistec a bývalý minister vnútra zachytený cez tajnú kameru polície pri večerných poradách na poľovníckej chate, kde je hostiteľom Miroslav Bödör. Od pondelkového večera je to už aj s pozornosťou širokej verejnosti.

Celé to...


Oct 25, 2021

Očistec - megakauza o paralelnom svete v polícii a bezpečnostných zložkách. S oligarchom Norbertom Bödörom na špici a s bývalými policajnými funkcionármi na nižších poschodiach. Hneď pod Bödörom s Tiborom Gašparom, bývalým policajným prezidentom. Očistec smeruje do finále. A na verejnosť sa...