Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

May 31, 2021

Robert Fico už otvorene žiada prepustenie Tibora Gašpara, Dušana Kováčika - a dokonca aj koaličného nominanta strany Sme rodina, Vladimíra Pčolinského. V otázkach boja proti korupcii začali niekoľko nasledujúcich dní s Ficom zhodovať aj Boris Kollár a Peter Pellegrini.

V téme boja proti korupcii, či...


May 28, 2021

Za návrh Roberta Fica priviesť obvineného exšéfa SIS Vladimíra Pčolinského z väzby rovno na rokovanie parlamentu tento týždeň hlasovali okrem opozičného Hlasu aj Sme rodina, vrátane Borisa Kollára, a 5 poslancov OĽaNO - prokurátor tomu napokon nevyhovel.

Hoci je Sme rodina súčasťou vládnej...


May 27, 2021

Miliónové zmluvy, ktoré nie sú po rokoch tajomstvom. Dokumenty, pre ktoré dnes stíhajú exprezidenta finančnej správy Františka Imreczeho, oligarchu Jozefa Brhela a jeho brata Petra či IT magnáta Michala Suchobu. Aktuality.sk sa k nim dostali a cez ne máte k nim prístup aj vy. Čo obsahujú a prečo boli...


May 26, 2021

Za návrh Roberta Fica priviesť obvineného exšéfa SIS Vladimíra Pčolinského z väzby rovno na rokovanie parlamentu, hlasovali aj Hlas, Sme rodina vrátane Borisa Kollára a 5 poslancov OĽaNO. Prokurátor im nevyhovel, no právnik tvrdí, že nič také ani nie je možné.

 Premiéra Eduarda Hegera sme v reakcii...


May 25, 2021

Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský končí a demisiu podá v pondelok. Deje sa to len niekoľko dní po tom, ako polícia zatkla šéfku Slovenského pozemkového fondu a Mičovského nominantku Gabrielu Bartošovú. Aký bol Mičovský minister a o čom vypovedá jeho nominácia Bartošovej? Rozprávali sme sa...