Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Feb 26, 2021

Premiér Igor Matovič sa tento týždeň stretol s odborníkmi za okrúhlym stolom. S odborníkmi sa zrejme na niečom dohodli, konkrétne detaily však nie sú ešte známe.

Minister zdravotníctva Marek Krajčí však pre náš podcast uviedol, že sa dohodli na akomsi memorande. “Je tam sada opatrení. Hlboko sme...


Feb 25, 2021

"Ľudia prestali veriť tomu, že vláda vie, čo v otázke pandémie robí" tvrdí poslanec Za ľudí Tomáš Valášek. Podľa neho treba vymeniť ministra Krajčího a túto tému v strane nepovažujú za uzavretú.

Pandémia je tu s nami už prakticky rok, obete na životoch sa počítajú na tisíce,...


Feb 24, 2021

Viac ako 16 miliónov eur od cestárov malo dostať konzorcium firiem, ktoré neponúklo najnižšie ceny - a ktorému dodáva služby neter bývalého šéfa cestárov Romana Žemberu. Úrad pre verejné obstarávanie to však teraz - takmer rok od zverejnenia podozrení na Aktualitách - zastavil.

Tender na Slovenskej...


Feb 23, 2021

Rok 2020 bol spolu s rokom 2016 najteplejší za posledných 140 rokov. Ročné obdobia boli, s výnimkou jari, výrazne teplotne nadnormálne. Dnes to oznámili meteorológovia zo SHMÚ. Čo môžeme čakať v budúcnosti vo svete, ale napríklad aj na Slovensku? V podcaste sme sa o tom rozprávali s...


Feb 22, 2021

Slovensko je najhoršie na svete už aj v počte hospitalizovaných s covidom-19 na počet obyvateľov. Časť koalície chce výmenu ministra zdravotníctva Mareka Krajčího. Napríklad poslankyňa Andrea Letanovská zo strany Za ľudí.

O osude Mareka Krajčího sa má hovoriť aj na dnešnej koaličnej rade....