Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Oct 30, 2020

Celoplošné testovanie začne už zajtra ráno. Prezidentka Zuzana Čaputová dnes vyzvala premiéra Igora Matoviča, aby prehodnotil podmienky pohybu pre ľudí bez testu od pondelka. 

Čo sa stane, ak sa nestihnú všetci otestovať a nakoľko sú odberové miesta pripravené na zajtrajšie celoplošné testovanie?


Oct 29, 2020

Napriek tomu že celoplošné testovanie začína už v sobotu ešte stále nemáme dostatok zdravotníkov. Koľko ich chýba a čo v prípade, ak ich nebude dostatok? Budete počuť ministra obrany Jara Naďa.

Podnikanie s Norbertom Bödörom a zlé vzťahy s Marianom Kočnerom? S investigatívnym novinárom redakcie...


Oct 28, 2020

Po búrke víchrica. V rukách kriminalistov sa dnes ocitli veľké ryby sudcovského či právnického stavu. Okrem bývalej podpredsedníčky Najvyššieho súdu Jarmily Urbancovej, cez bratislavské sudkyne Katarínu Bartalskú a Otíliu Dolákovú aj Jozef Kolcun z Najvyššieho súdu. Muži zákona však predviedli...


Oct 27, 2020

O celoplošnom lockdowne – teda že bez testu nebudete môcť ísť ani do práce, by mala zajtra rokovať vláda. Podarilo sa nám to overiť aj z ďalšieho zdroja blízkeho Oľano.

Celoslovenské testovanie bude, no iba v sobotu a v nedeľu. Dôležité je, čo sa bude diať po celoplošnom testovaní, upozorňuje...


Oct 26, 2020

Testovanie v štyroch okresoch vláda považuje za úspech – a zrejme tak bude aj celoslovenské testovanie. Zatiaľ chýbajú zdravotníci. Kto je zodpovedný za Dušana Kováčika a prečo trvalo 16 rokov, kým skončil v putách?

Budete počuť premiéra Igora Matoviča, ministra obrany Jaroslava Naďa a ministra...