Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jun 30, 2020

Milan Lučanský končí ako policajný prezident a od septembra z polície odchádza. Hovorí o politizácii a že mal mať oklieštené právomoci. Odchádzajúci šéf polície skritizoval Romana Mikulca: vníma ho ako korektného človeka, ale neuznáva ho ako ministra vnútra.

Roman Mikulec reagoval, že veci...


Jun 29, 2020

Dnes pokračoval súdny proces v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. 

Súd zahrnul do dokazovania nahrávky z telefonátov a aj SMS-ky, vrátane tých, ktoré polícia zaznamenala pri odpočúvaní Mariána Kočnera. 

Súd sa obžalovanej Aleny Zsuzsovej pýtal na jej príjem - ako aj na to, odkiaľ...


Jun 26, 2020

V dnešnom podcaste budete počuť investigatívneho reportéra redakcie Aktuality.sk Petra Saba, ktorému nechali v schránke náboj. Ako on sám hovorí, môžete to súvisieť s jeho prácou investigatívneho novinára.

Pôsobí dnes polícia dôveryhodnejšie, ako v prípade vraždy Jána Kuciaka? O tom sme sa...


Jun 25, 2020

„Kde ste boli doteraz, vy slušní a čestní prokurátori? - „Kde sme boli? Prokuratúra je monokratický systém. Akonáhle by som sa ozvala, hneď mi príde kontrola, previerky. Prečo by som to robila?“

Slovná prestrelka, ku ktorej došlo na prvej verejnej diskusii o zmenách voľby generálneho prokurátora...


Jun 24, 2020

Boris Kollár sa pre svoju diplomovú prácu dostáva pod tlak niektorých koaličných partnerov: Strana Za ľudi dáva Kollárovi  “ultimátum" - buď dôveryhodne vyvráti podozrenia z plagiátorstva alebo príjme politickú zodpovednosť. Budete počuť Miroslava Kollára zo strany Za ľudí.

Pred novinárov...