Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

May 29, 2020

Na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku dnes pokračovalo pojednávanie s lídrom ĽSNS Marianom Kotlebom za šeky v hodnote 1488. Kotleba ešte pred výpoveďami svedkov požiadal o slovo, petože vraj nerozumie, prečo mu hrozí prísnejší trest. 

Na svedeckú stoličku si sadol aj Ondrej Ďurica,...


May 28, 2020

Trináste dôchodky napriek kríze a pochybnosťami koaličných partnerov, dôchodkový strop na individuálnej báze či možnosť prispievať na dôchodky svojich rodičov – zámery nového ministra práce Milana Krajniaka zo Sme rodina, ktoré predstavil v rozhovore pre náš portál Aktuality.sk.

 

V súlade s...


May 27, 2020

Peter Pellegrini včera podnikol doteraz najväčší útok na Roberta Fica zvnútra strany. Fico však podľa nášho zdroja blízkeho Smeru - má stále väčšinu v predsedníctve. 

Kým včera sme v podcaste analyzovali vyjadrenia Roberta Fica – dnes sa zameriame na jeho straníckeho kolegu, no po...


May 26, 2020

Robert Fico nechce odísť – chce zmeniť Smer – a ako hovorí – aj sám seba. Vláda Igora Matoviča čelí kritike z viacerých strán - aj pre autoritársky štýl. 

Opakovane sa ozývajú hlasy, ktoré sa pýtajú, či Slovensko s konzervatívnou vládou aj parlamentom nie je na ceste k Maďarsku a Poľsku....


May 25, 2020

Fitnescentrá dnes pomalou jazdou protestovali proti tomu, že stále musia byť zatvorené.

Budete počuť rozhovor s organizátorom protestu, Pavlom Kiselom.

Premiér Igor Matovič ich vzápätí pozval na rokovanie na úrad vlády, sľúbil im štátnu podporu, no konzílium odborníkov im nevyhovelo – a...