Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jan 31, 2020

Marian Kočner aj spoza mreží riešil prevody zaujímavých nehnuteľností v centre Bratislavy. Svojej rodine posielal moták s inštrukciami. Odhaľuje to ďalšia časť Kočnerovej knižnice. Budete počuť redaktora Aktuality.sk Petra Saba.

Polyfunkčná budova na Cintorínskej ulici v Bratislave skrýva aj...


Jan 30, 2020

"Na Slovensku pôsobí viacero paramilitárnych organizácií, ktoré sú pre štát bezpečnostnou hrozbou. Jednou z nich sú aj Slovenskí branci," konštatuje bezpečnostný analytik Daniel Milo.

Veľká Británia sa už zajtra večer oficiálne rozlúči s Európskou úniou. Do konca roka by sme to ale nijako...


Jan 29, 2020

Andrej Danko priznal komunikáciu s Alenou Zsuzsovou, no neodstúpi z postu predsedu parlamentu.

Budete počuť reakcie opozičných politikov Veroniky Remišovej a Miroslava Beblavého, aj šéfa Smeru Roberta Fica – ktorý sa svojho koaličného partnera zastal.

Prinesieme aj reakciu českej investigatívnej...


Jan 28, 2020

Andrej Danko telefonoval s Alenou Zsuzsovou a plánovali aj stretnutie. Dokazujú to nahrávky ich telefonátov, ktoré sme získali. V minulosti pritom predseda SNS tvrdil, že Zsuzsovú nepozná.

V našich podcastoch sme pre vás pripravili sériu rozhovorov s niektorými kandidátmi číslo 150 – ktorí sú...


Jan 27, 2020

Proti Mariánovi Kočnerovi dnes vypovedali znalkyne – a jedna z nich tvrdí, že podpisy na zmenkách vznikli v tom istom období ako Kočnerove z roku 2016.

Tento posudok má byť jeden z hlavných dôkazov, že Marian Kočner a Pavol Rusko zmenky voči TV Markíza sfalšovali – za čo im hrozí 12 až 20 rokov za...