Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jul 31, 2019

Peter Tóth neprišiel svedčiť proti Kočnerovi na súde. Tvrdí, že sa skrýva, hovorí o sledovaní Slovenskou informačnou službou a obviňuje médiá. Súd ho chce v septembri nechať predviesť. Budete počuť prokurátora Jána Šantu. 

Tóthovu verziu rozoberieme so šéfredaktorom Aktualít Petrom Bárdym...


Jul 30, 2019

Sudcovia Špecializovaného trestného súdu zatiaľ nerozhodli o verejnom čítaní správ medzi Mariánom Kočnerom a oligarchom Norbertom Bödörom. Advokáti obžalovaných v kauze zmenky dnes zamestnali súd čítaním listín. Budete počuť prokurátora Jána Šantu.

OSN dnes odsúdila zásah proti víkendovej...


Jul 29, 2019

Komunikácia medzi Mariánom Kočnerom a Norbertom Bödörom sa možno bude verejne čítať pred súdom. Navrhol to prokurátor Ján Šanta v kauze zmenky. Advokát Daniel Lipšic si od tohto prepisu sľubuje veľké odhalenia aj voči sudcom a prokurátorom, ktorí sú stále vo funkcii. Podľa neho boli zapojení do...


Jul 26, 2019

Polícia obvinila 5 ľudí - aj Alenu Zsuzsovú - z nedovoleného ozbrojovania. Má ísť o zabezpečovanie zbraní na vraždy prokurátorov Petra Šufliarskeho a Maroša Žilinku a advokáta a bývalého politika Daniela Lipšica. 

Znamená to, že stopa vedie k Mariánovi Kočnerovi? Podľa šéfredaktora Aktualít...


Jul 25, 2019

Poslanci za Smer a SNS chcú pred voľbami obmedziť interrupcie. Konkrétny návrh zatiaľ nie je na stole, no podľa informácii Denníka N môže prísť k zákazu potratov po ôsmom týždni tehotenstva – namiesto súčasného dvanásteho. 

V dnešnom podcaste budete počuť podpredsedu SNS...