Preview Mode Links will not work in preview mode

NAHLAS |aktuality.sk

Jan 31, 2019

Tibor Gašpar končí na ministerstve vnútra, lebo podľa výpovede svojho podriadeného nariadil lustráciu Jána Kuciaka v policajnej databáze mesiace pred vraždou. 

Poľské mäso z chorých zvierat skončilo na tanieroch detí a zákazníkov reštaurácii aj na Slovensku. Ako funguje kontrola? Koľko mäsa je...


Jan 30, 2019

Prejde Dankovi plagiátorstvo? Koalícia o tom odmietla diskutovať. Jeho kolega z SNS Dušan Tittel si myslí, že za prácu predsedu SNS zodpovedá a univerzita a učitelia, ktorí neustriehli dodržanie pravidiel. 

Budete počuť aj šéfa komory učiteľov Vladimíra Crmomana. Pýtali sme sa ho aj na to, či je...


Jan 29, 2019

V dnešnom podcaste prinášame rozhovory s tromi kandidátmi na prezidenta: Marošom Šefčovičom, Róbertom Mistríkom a Zuzanou Čaputovou. 

Pýtali sme sa ich, či by vymenovali Roberta Fica za ústavného sudcu, aj na ich šance, prieskumy a na to ,kde ich môžete stretnúť v najbližších dňoch. 

Zuzana...


Jan 28, 2019

Obžalovaný zo zabitia Filipínca Henryho Acordu sa dnes postavil pred súd. Priznal, že skutok sa stal, no tvrdí, že ho nechcel zabiť. Budete počuť jeho advokáta Jozefa Dopiráka a nášho reportéra Ruda Sivého.

Je Robert Fico stále kandidátom na ústavného sudcu? Jozef Vozár z Ústavu štátu a práva...


Jan 25, 2019

Za tri dni pri vypočúvaní kandidátov na ústavný súd zaznelo veľa. Dnes poslanci grilovali Radoslava Procházku. Kandidáti museli odpovedať aj na otázky o registrovaných partnerstvách a adopciách detí, biznise pre Bonul, politickom nátlaku na sudcov, či o členstve v komunistickej strane.

Prinášame...